Istället för dålig bukfylla

av Cecilia Folkesson

Fler och fler lunchställen erbjuder sina gäster alternativ till potatisen/pastan/riset. Och även om det inte finns på menyn brukar det oftast gå att lösa. Och ju mer vi ber om alternativ till dålig bukfylla, ju snabbare kommer det antagligen gå tills det finns som val på alla ställen.

Det är din kropp. Fyll den med bra saker!

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

lchfkost.devote.se 3 januari, 2014 - 17:46

Det är ju såå sant!
Går bra varje gång jag ändrar på min beställning! 😀
KRAM

Svara
Frida 4 januari, 2014 - 10:12

Hej Cecilia. jag har skickat ett mail till dig och undrar om det kom fram? för när jag skulle skriva in din mail så stod de inte giltig adress, då det ser ut som att det är mellanrum innan @ på din mailadress. så jag satte ihop allting å hoppades på att det blev rätt:)?

Svara
Cecilia Folkesson 7 januari, 2014 - 19:02

det ska vara utan mellanrum 🙂
Ska kolla om jag fått det. Återkommer!

Svara
Emma 5 januari, 2014 - 10:52

När kommer en ny rut akut? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 7 januari, 2014 - 19:01

Många som är sugna. Vi kör snart tycker jag!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More