Ica på landet slår Ica i stan!

av Cecilia Folkesson

Mellan fotning och husvisningar bor vi hos hemma hos mamma för att slippa städa och plocka undan hela tiden. Hon bor nära ett litet samhälle ca 3 mil från Borås. I detta lilla samhälle finns ett Ica Nära. När de flesta livsmedelsbutiker på landsbygden erbjuder allt sämre alternativ och oftast tvingas stänga igen helt pga alla stora matbutiker, gör denna lilla butik helt tvärt emot.

I princip HELA grönsaksavdelningen är ekologisk. Jag vet inte hur dom gör det, men invånarna i Länghem har tydligen fattat grejen och butiksägarna fixar. Istället för att åka förbi någon av de stora matjättarna på väg hem från jobbet väljer man så klart att handla här istället. Både för att supporta, och för att utbudet slår de flesta.

Bra jobbat!!

20140504-193909.jpg

20140504-193901.jpg

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Beatrice 4 maj, 2014 - 22:48

Heja, heja!!! Önskar fler kunde våga ta efter men det krävs engagerade konsumenter också. Tack för tipset. Skall absolut stanna till om jag kommer till Länghem.

PS. Lycka till med husförsäljning / köp.

Svara
Cecilia Folkesson 5 maj, 2014 - 13:50

Det tycker jag du ska göra 🙂
Och tack så mycket!

Svara
AktivaDagar 5 maj, 2014 - 06:08

Häftigt! Kanske just eko som gör att det går bra för dem 🙂 Har själv en liten favoritaffär som blivit völdigt populär och som bl.a. kör mycket lokalproducerat… Handlar mycket hellre där än på de stora… Dessutom är det skönt att slippa välja på 150 ostar o.s.v. Mer hanterbart utbud på en mindre affär…

Svara
Rebecca 5 maj, 2014 - 12:18

Hurra!!! 😀

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More