Frågor!?

av Cecilia Folkesson

Jag får mycket frågor om kost och träning på min mail. Då många har liknande frågor och funderingar tänkte samla ihop lite frågor och svar här. Ska svara på allt så gott jag kan : )

Så har ni frågor: maila! (eller skriv direkt i kommentarfältet)

email: cecilia.e.folkesson@gmail.com

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Verris 22 maj, 2012 - 14:49

Har du testat periodisk fasta? Om ja, vad tyckte du? Rekommenderar du? Skulle du kunna förklara fastan, hur man gör och så vidare. Ha en bra dag

Svara
ceciliafolkesson 22 maj, 2012 - 21:01

haha, kul att du skrev om periodisk fasta just idag. hade tänkt att börja med det imorgon. inte 100% påläst ännu… men jag kommer köra 16 timmars fasta 20:00-12:00, och 8 timmars ätande. tänker köra 3 veckor minimum. om jag pallar vill säga. Återkommer med längre svar senare 🙂

Svara
Åsa 22 maj, 2012 - 16:57

Skulle vara roligt att veta HUR du äter lchf liksom…om du förstår hur jag menar!=)) Alltså…undviker du något medvetet eller är det något du äter mer av? Tänkte eftersom du tränar mycket…=)

Svara
Caritha 22 maj, 2012 - 17:29

Jag har kört fakir under 10 dagar för att verkligen känna efter vad det är som triggar mitt sockerberoende, det har fungerat jättebra och jag har gått ner tre kilo under dessa dagar. Har dessutom kommit på att jag är otroligt känslig så jag kommer att fortsätta vara restriktiv med mjölkprodukter nu när jag börjar äta lite mer kolhydrater, men fortfarande under 20 gr om dagen. Jag har dessutom under dessa veckor verkligen försökt att lyssna på min kropp och äta när jag är hungrig vilket har medfört att jag har klarat mig ypperligt på två måltider om dagen. Jag tränar 6-7 dagar i veckan mest kondition genom löpning och spinning, om jag kör styrka så blir det i cirkelgym. Nu till min fråga, jag har fyra envisa kilon som inte riktigt vill släppa taget innan jag når min målvikt, vad kan jag göra annorlunda, äta mer, mindre, eller mer fett, har en rejäl klutt kokosfett i thét varje morgon och bregott på mina kokta ägg. Skulle gärna få tips och råd på vad jag kan göra för att chocka kroppen och släppa taget.
Tack för en inspirerande blogg:)

Svara
Sandra 22 maj, 2012 - 18:17

Jag har kört lchf i ca 1 år nu, dock inte så strikt pga massa saker som hänt under detta år.
Men nu den 1 juni så har jag bestämt mig för att börja köra väldigt strikt lcfh och öka antalet träningstillfällen för att för en gångs skull bli av med all min övervikt! Så nu till min fråga; har du några bra tips & pepp för att för att jag ska lyckas? Hur håller du din motivation uppe att fortsätta?

Grymt tacksam för svar, jätte bra & inspirerande blogg btw!! 🙂

Svara
Susann 24 maj, 2012 - 13:04

Hej och tack för en jätteinspirerande blogg. Du har fått mig på helt andra tankar och jag känner mig supersugen på att ändra min livstil nu och framåt. Till och med crossfit känns otroligt lockande. Du är den enda blogg som jag hittills läst och som stuckit hål på mina undringar om Lchf-metoden. Jag har testat detta tidigare tillsammans med maken. För honom funkade det jättebra, Han gick ner i vikt och mådde som en prins. Men jag stod helt still i min vikt. Något måste jag gjort fel. Min teori nu efteråt är att jag åt nog för mycket. Kan det stämma? Hur gjorde du när du startade upp med detta? Tänkte du på mängden mat?

Hälsningar Susann 🙂

Svara
Susann 4 juni, 2012 - 12:56

Kommer att delta i Halvvättern i år. Och nu är jag äntligen igång fullt ut med både lchf & cross fit. Halvvättern är ju 15 mil långt och jag undrar vad jag bör tänka på att äta/dricka under själva loppet?

Susann 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More