Förvånar mig själv.

av Cecilia Folkesson

Det regnar. Klockan är 10:30. Det är en seg söndag och jag har intre tränat på veckor. Vad händer? Jo, jag får plötslig lust att springa.

Drog på mig mina fivefingers och sprang i skogen i nästan 1,5 timma. Det gick inte snabbt, men det var väldigt härligt trots duggregn, hala rötter och lera.

Jag har hört av många att det är mycket “roligare” att springa i fivefingers. Och jag kan faktiskt inte annat än att hålla med!

20130915-201140.jpg

20130915-201136.jpg

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Mia 15 september, 2013 - 21:23

Härligt! Det finns inget bättre än att springa i regn! Mitt träningsuppehåll har varat i 8 år.. ! Tills jag nyligen fick diagnosen hypotyreos och fick börja med levaxin. Och redan 2:a dagen på medicinen kom träningslusten tillbaka. Nu har det gått en vecka och jag är som en ny människa! Pigg, glad, social o motiverad. Har gjort en massa saker som jag inte tidigare orkat ta mig för, jag har fått livet tillbaka! Nu menar jag inte att alla som tappat lusten för att träna har hypotyreos, men det kan vara värt att kolla upp, för det verkar närmast ha blivit en folksjukdom och många lider helt i onödan. Och förresten, tack för en inspirerande blogg, Cecilia!

Svara
Cecilia Folkesson 16 september, 2013 - 12:57

Härligt att du hittade anledningen och mår bra! Är rätt säker på att mitt beror på stress. Ska ta itu med det 🙂
Kul att du gillar bloggen, tack 🙂

Svara
Elin 16 september, 2013 - 10:27

Funderar på att köpa just den modellen du har. Hur är dom i storlekarna, har du din vanliga eller hur skulle du säga att dom är?

Svara
Cecilia Folkesson 16 september, 2013 - 12:55

Dom är små. Jag har 38 i vanliga fall och 39 på dessa. 38 fick jag knappt på mig. Bra val 🙂

Svara
Cam 16 september, 2013 - 19:03

Att springa i skogen är bra mycket roligare!
Att parera stegen och ständigt se till att hålla balansen gör löpningen mycket mer händelserik! Långpass i skogen, ca 2 timmar, är mina favoritpass!! Avkopplande, harmoniskt och skönt för kroppen att ta paus från sitt-ställningen så länge 🙂 Dock är jag skadad och har inte sprungit mina kära långpass på hela sommaren … :/

Svara
Johannes 19 september, 2013 - 11:45

Det är det! Five Fingers är mycket roligare, är det känslan i fossingarna som gör det tro?

Svara
Cecilia Folkesson 23 september, 2013 - 20:07

Jag tror det! På något mystiskt sätt blir det roligare ifivefingers 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More