En “vanlig” LCHF-lunch

av Cecilia Folkesson

Det blev mejeri-lunch idag. Åt på en grekisk restaurang och körde all-in. Jag gör alltid så, allt eller inget. Idag blev det tyvärr allt. Inte socker, mjöl etc, utan alla möjliga mejerier. Och min mage är inte nöjd. Men men…

Jag har exprimenterat så mycket med maten de senaste åren att jag vet exakt vad som får min kropp att må sitt allra bästa. Mejerier, frukt, spannmål, socker och för mycket råa grönsaker ingår inte i den perfekta kosten för mig.

I morgon blir det mejerifritt som vanligt.

 

lchf

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Fröken M 24 oktober, 2013 - 20:31

Men gud va gott ! Grekiskt är min stora “mat last” 🙂

http://www.frokenmela.se

Svara
Camilla Johansson 25 oktober, 2013 - 09:51

Mejerier, frukt, spannmål, socker och för mycket råa grönsaker ingår inte i den perfekta kosten för mig.

Precis samma för mig, tur man har lärt sig. Svenskan man ju. Ibland göra medvetna snedsteg men då vet man om varför man mår som man gör efteråt.
Ha en bra helg! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More