En ny favorit: Ingelsta kalkon

av Cecilia Folkesson

Jag är uppe i Stockholm idag, och varje gång man är i en annan stad uppstår samma problem: lunch. Vart och vad. Och hit hör att jag är superkräsen. Gillar inte trånga utrymmen, köer, halvfabrikat, eller kolhydrater. Bland annat.

Av en slump gick jag förbi Ingelsta kalkon. Där fanns färdigmat i lösvikt. SÅ GOTT!!! Och det faktum att personalen var supertrevliga och packade ner allt som behövdes i en påse så jag kunde sitta i Humleparken och äta; priceless.

5/5 i betyg till Ingelsta Kalkon på Humlegårdsgatan.

20130702-150639.jpg

20130702-150644.jpg

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Ewa 2 juli, 2013 - 16:00

Synd bara att de behandlar sina kalkoner så dåligt! Stod om det här nere (skåne) i tidningarna. Man trodde de var ute och fria men lever inne och många på samma ställe!

Svara
Cecilia Folkesson 2 juli, 2013 - 19:18

Hej! Det har jag missat! Tack för infon

Svara
Camilla 2 juli, 2013 - 16:13

Lustigt att du skriver att du hatar trånga utrymmen, men du har inga problem med att äta djur som fötts upp på en yta stor som ett a4-papper. Om ens det.

Bon appétit!

Svara
Cecilia Folkesson 2 juli, 2013 - 19:17

My bad. Trodde Ingelsta var bra 🙁

Svara
Ewa 2 juli, 2013 - 19:21

!??!!!???!! Då jag köper mitt kött/kyckling ekologiskt och frigående förstår jag inte den kommentaren (om den nu var riktad till mig vilket det kändes som den var!) Tycker att om man är noga med vad man stoppar i sig kanske man ska vara noga med hur djuren har det. Bara det.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More