En (hard)core morgon

av Cecilia Folkesson

Detta var 1 av 5 övningar. 40 sekunder, sen 20 sekunders vila. De 20 sekunderna kändes som 2 sekunder…

 

Ännu en tidig morgon. Jag har turen att mina barn sover länge. Antagligen för att jag låter dom vara uppe länge. Så innan jag åt frukost med barnen hade jag hunnit med superkaffet, svarat på massa mail OCH ett PT-pass.

Idag låg fokus på pull ups och core. Och herregud vilket core-pass! Nu inser jag verkligen vikten av att variera sina övningar. Jag brukar köra vissa övningar om och om igen. Jag vet att variation är det bästa, men det blir ju så lätt att man hamnar i rutin. Jag ska filma dessa övningar i veckan och lägga ut här för det var ett grymt pass!

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More