viskan vinbar borås

Detta är mitt lyx!

av Cecilia Folkesson

När barnen var på Disney on Ice och Johan spelade fotboll fick jag en nästan hel lördag för mig själv. Jag har skjutit upp massa jag har att göra så det var perfekt tajming. Möte och middag med mig själv.

Medan endel tycker det är tragiskt och deprimerande att gå ut och äta själv, tycker jag det är bland det bästa som finns. Känns extremt lyxigt! Så spenderade jag min lördag.

Och istället för att mat och dessert blev det mat och mat. Och gott var det.

 

 

20140112-214540.jpg

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Rikard 12 januari, 2014 - 23:11

Hejsan!
Tänkte att detta kunde vara en perfekt chans för mig att göra lite self-promotion för kosttillskott tillverkade för studier. http://www.nootropil.se/ ta en titt på vårat väldigt exklusiva sortiment av kosttillskott för studier. Se om detta kan vara något för dig?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More