Det där med träning och frukt…

av Cecilia Folkesson

Idag var det dags för pass nummer 18. För er som inte vet vad alla dessa pass innebär kan ni läsa mer om dem här. Nu är jag inne på min fjärde vecka av tio veckor. Jag känner att jag redan förbättrat mig på massa saker. I mitten av nästa vecka kommer jag justera min kost något. Lite mindre fett, och lite mer kolhydrater. Och generellt mer mat. 3 mål om dagen +2 mellanmål. Få se om det ger bättre resultat.

Jag gör alltså detta som ett expriment. Lika mycket som när jag testade periodisk fasta första gången. Man måste testa sig fram för at veta vad som funkar bäst. Jag mår jättebra av att äta tre mål mat om dagen. Lite mer fett och lite mindre kolhydrater. Men jag når inte riktigt de resultat jag är ute efter. Om detta är lösningen? Ingen aning, vi får se.

Jag har fått en del mail angående frukten, så här kommer lite svar på det:
Jag tycker fortfarande frukt är godis och jag rekommenderar väldigt sällan mina klienter att äta frukt. Så mår ni bra och tycker kost och träning funkar som den gör: skippa frukten.

 

Dagen pass:

20130628-173224.jpg
Med andra ord: 100 utfallssteg, 100 backs quats, 100 fällekniv och lite armpress på det.

20130628-173331.jpg
Detta avslutades med en grym lunch. Kyckling, bacon, avokado, sallad och majonäs.

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Annica 28 juni, 2013 - 18:23

Nör du säger lite mindre fett…innebär det kokosolja,majo och smör eller fett från annat håll? Vilket fett är bäst att minska på i första hand?

Svara
Cecilia Folkesson 28 juni, 2013 - 18:53

allt fett. Jag kommer minska minst på kokosfettet, för det är mitt favoritfett 😉 Men som det är nu orkar jag inte äta tillräckligt med protein då jag fyller ut med så mycket fett. Så jag ser detta som den bästa lösningen för tillfället. Det finns säkert en miljon andra sätt att göra det på 😉

Svara
Annica 28 juni, 2013 - 22:59

Så…vad anser din pt/ du att din proteinmängd /dag ska vara? 1, 1/5 eller 2g x din kroppsvikt?

Svara
Cecilia Folkesson 30 juni, 2013 - 20:27

Vi har bestämt att vi inte räknar på något. Personligen gillar jag inte att väga och räkna med mat. Och det tyckte inte min PT heller. Så jag har tyvärr inget bra svar på den frågan

Svara
Jenny Sundberg 29 juni, 2013 - 05:51

Vilken typ av kolhydrater kommer du lägga till? Frukt o grönt eller annat med?

Svara
Cecilia Folkesson 30 juni, 2013 - 20:25

Stämmer bra. Jag kommer under inga omständigheter lägga till spannmål 😉

Svara
Cecilia Folkesson 30 juni, 2013 - 20:25

alltså, mer grönt och frukt. I den ordningen

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More