Den lugnaste midsommaren någonsin

av Cecilia Folkesson

I år firade vi midsommar hos mamma på landet. Massa god mat, trevligt sällskap och cykeltur till midsommarstången. Men alldeles för mycket mejerier. På måndag lägger jag ner mejerierna en gång för alla. Min mage mår så mycket bättre utan.

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Annica 22 juni, 2013 - 21:00

Har samma problem. Började redan vid midsommarfrukosten då jag unnade mig ost..sen körde jag på mwd creme f, tomater, röd stenbitsrom,cola zero osv….det ena triggade det andra och gravidsvullen mage…bara lchf mat inget fusk men i helt fel mängd…längtar till på måndag då det är mat och träningsrutiner igen 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 23 juni, 2013 - 20:56

Ja fy! Början man så är det omöjligt att sluta. Man får välja några dagar per år och köra bra resten 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More