Nyttig mat bodystore rabatt

Dags att uppdatera skafferiet! 10% rabatt på allt hos Bodystore!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Bodystore –

 

Hej augusti och hej Hälsosammare Vanor! Nu är det dags att rensa ur kylskåp, skafferi och lådor och fylla med nyttiga näringsrika alternativ! Hos Bodystore hittar du det mesta du behöver. Allt från hudvård till hälsokost och livsmedel. Alltid fri frakt och fria returer, och dessutom väldigt bra priser!

Ange rabattkoden CECILIAAU17 för 10% rabatt på allt hos bodystore.com. (Gäller t.o.m 6/8 och kan ej kombineras med andra rabattkoder, gäller ej presentkort.)

 

Detta finns alltid hemma hos oss!

Grodda!
Grodda i smidig groddburk! Inför en ny vardagsrutin: Grodda! Man behöver bara skölja 1-2 ggr per dag och efter några dagar har man massa groddar att ha i kylskåpet och toppa sallad och fröknäcken med. Börja en ny burk direkt när den första är klar! Groddar hittar du här

 

Nyttig mat bodystore rabattKokosgrädde
Bra alternativ till komjölk-produkter. Denna kokosgrädde är krämigare och mindre vattnig än vanlig kokosmjölk. Jag använder denna i min vegetariska currybowl med kikärtor.

Salt
Detta himalayasalt är ett bättre och nyttigare alternativ till det vita raffinerade saltet. Vi använder himalayasalt, havssalt och örtsalt hemma.

Kosttillskott
Dessa + omega 3 (som var slut här hemma) använder vi dagligen. D vitamin äter vi året om. Och speciellt denna sommar… Barnen får D vitamin-droppar och flytande omega 3. Sid och jag äter probiotika dagligen och jag blandar ut en sked MSM i lite vatten varje dag.

Chlorella
Gillar man inte smaken av chlorella i smoothies eller juice är dessa tabletter perfekta! 100% ekologisk chlorella!

 

Nyttig mat bodystore rabatt

Bärpulver
Barnen toppar sin naturella yoghurt med blåbärspulver eller andra bärpulver. Det och lite vaniljpulver är ett mycket bättre alternativ än smaksatt fruktyoghurt. (som ofta innehåller mer socker än frukt och borde heta sockeryoghurt)

Rålaktistpulver
Lakritspulver är gott både i bakning, smoothies och i granola. Ibland lyxas yoghurten till med denna hemmagjorda lakritsgranola.

Jordnötssmör
Gillar du jordnötssmör? Välj ett som innehåller jordnötter, gärna ekologiska, och inte palmolja och socker. Detta jordnötssmör är vår favorit!

Kakao
Barnen har blivit stora nog att göra egna chokladbollar. Dom blanda hejvilt hemma! Kakao, mandelmjöl, kokosmjöl, havregryn, kakao, kokosolja, kokossocker, vaniljpulver och ibland ber de till och med om lite kaffe!

Kakaonibs
Jag gillar att ha kakaonibs, små kakaobitar, i mina rawbollar. De ger dem lite crunch!

Kokosolja
Något det alltid finns ett lager av hemma. Jag använder kallpressad kokosolja i allt från kokoskaffe till smoothiebowl och oilpulling.  steker jag i När jag vill undvika kokossmak i maten steker jag i kokosolja utan smak.

Ekologisk buljong
Jag undviker alltid buljonger och andra smaksättare som innehåller MSG (glutamat). Denna buljong är ekologisk och naturlig utan massa tillsatser och dessutom jästfri!

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More