Dagens bästa!

av Cecilia Folkesson

Herregud! Tur att jag har lite disciplin på mig själv annars hade jag slukat denna burk på två röda!

…okej, jag åt ca halva, men skyller det på “bebisen ville ha mer så kroppen behöver det”. Jag får ofta höra just det från människor när jag skriker ut min sockersug, att kroppen och bebisen behöver det, SÅ ÄT SOCKER! Undra om jag hade fått samma råd om jag blev sugen på rödvin?

Burken hittar ni här.

20140320-122037.jpg

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Lina 20 mars, 2014 - 21:15

Bah, jag kan inte ha nåt sånt hemma. Slurp.. Har du nåt tips för att jobba upp karaktären?

Svara
Emma 21 mars, 2014 - 11:50

Det där med sötsug under graviditet ja… Jag har två barn och under båda graviditeterna lidit av otroligt sötsug. Och inte gick det över för att jag gav efter!

Svara
Emma 21 mars, 2014 - 11:55

Gah! När jah skriver till dig på ipaden så kommer bara delar av mitt inlägg med. Gör ett nytt försök:
Jag kan möjligen tänka mig att sötsuget skulle kunna bero på att kroppen under graviditet strävar efter att få några extra kilo fett för att klara ev hårda tider och att den vet att bästa sättet att lagra fett på är att äta sött. Men alla kan nog hålla med om att det inte är bra att göra som jag under andra graviditeten. Hade inga begränsningar och vägde som höggravid nästan 100kg (väger idag 63-64 kg så det var ganska mycket extra vikt utöver bebis och allt det där som liksom “måste” till.
Stå på dig!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More