Crossfit-morgon

av Cecilia Folkesson

Tidig morgon. Har kommit att gilla dessa mer och mer. Och frukosten efteråt är fantastisk. Idag körde vi overhead squats och löpning.

WOD

15 overhead squat
400 meter löpning

5 varv

Klockan stannade på 14:35

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Tove 18 juni, 2012 - 09:16

Hej! har nyligen hittat din blogg och gillar den jättemycket! Har nu läst igenom hela, tror jag. En fråga har jag i alla fall, du tränar ju ofta på morgonen, innan frukost? Äter du något innan? Jag tränar själv gärna tidigt och vet inte riktigt vad jag skall äta för träningen – äter hellre ordentligt genast efteråt men så många påpekar att det är viktigt att inte träna på tom mage. Du verkar ju vara i toppform så undrar därför hur du gör. 🙂

Svara
ceciliafolkesson 18 juni, 2012 - 15:02

Tack!
jag brukar inte äta något innan, utan äter massor direkt efter. Men jag brukar ta en kopp kaffe med kokosfett eller grädde och aminosyror (BCAA) innan.
Lycka till 🙂

Svara
Tove 19 juni, 2012 - 06:32

Tack för svaret! Kanske jag kan fortsätta så här då jag orkar bra med träningen trots ingen frukost innan . Aminosyror är jag lite nyfiken på, skall kolla upp mera om sådana. Ha en bra dag!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More