Chokladrutor med Boost!
Fulla av energi och både gluten- och nötfria. Passar perfekt till eftermiddagskaffet när man behöver extra energi eller som en lyxig fika i helgen.
Chokladrutor
- 8-10 färska dadlar
- 2 dl naturella solroskärnor
- 2 dl kokosflingor
- 2 msk kakao
- 2 msk C8-oil
- 1 nypa salt
- + Mörk choklad och kokosflingor till topping
Gör såhär:
- Mixa ihop alla ingredienser
- Tryck ner i en form med bakplåtspapper.
- Smält valfri choklad. (Rör gärna i en skvätt C8-oil så blir inte chokladen lika hård när den stelnar.)
- Bred på chokladen, toppa med kokosflingor och låt stelna i frys eller kyl.
Fler liknande recept
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
1 Kommentar
Hur mycket smält choklad beräknar du till detta?