skala avokado

Bästa sättet att skala en avokado?

av Cecilia Folkesson

Detta är mitt bästa sätt att skala en avokado. Hur gör du?

20140224-152617.jpg
Dela avokadon i kvartar.

 

20140224-152642.jpg
Skala. Enjoy!

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Anna 24 februari, 2014 - 17:52

Men underbart! Precis i morse tänkte jag på det när jag GRÖPTE ur min avokadohalva med bara handen….det måste finnas ett bättre sätt 🙂 Nu blir det kvartar hädanefter, tack!

Svara
Rebecca 24 februari, 2014 - 18:12

Jag tycker det är enklast att dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och sedan gröpa ur avokadohalvorna med sked. Då får man fina avokadohalvor utan skal och kan sedan välja hur man vill skära avokadon.

Svara
attioskablisextio.blogg.se 24 februari, 2014 - 22:25

Den perfekta avokadon hade du skalat fram också! Finns väl inget värre när de är bruna och urholkade! Men mums för de gröna, krämiga! 🙂

Svara
Olsson 25 februari, 2014 - 09:23

Ha ha, jag har efter viss möda också kommit fram till precis samma slutsats 🙂 Går absolut snabbast och man kan till och med skära i bitar medan de ligger kvar i skalet, så vänder man bara upp och ner sedan och får färdiga bitar direkt i tallriken.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More