Grillsöndag

av Cecilia Folkesson

Jag får ofta frågan: Äter du aldrig dålig mat?

Vad är dålig mat egentligen? För mig betyder dålig mat gluten och socker, men även mat med massa konstiga tillsatser.

Och svaret på frågan: jo, jag äter dålig mat. Ibland. Igår trotsade vi vädret och åkte till killarnas favoritlekplats och grillade korv. Och då får man ta det som finns i närmsta butik. I den perfekta av världar hade jag gjort mina egna korvar, men den världen lever inte jag, tyvärr.

 

20140224-063325.jpg

20140224-063333.jpg

4 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Hanna 24 februari, 2014 - 15:38

Hej!
Jag har nyligen börjat använda mandelolja och ricinolja som rengöring för ansiktet. Första dagarna upplevde jag att min hy blev mycket bättre och mer återfuktad. Men sen efter en vecka har den blivit torr och flagnar. Jag misstänker att det kan ha med ricinoljan att göra så jag har nu använt endast mandelolja i några dagar, men känner mig fortfarande torr. Funderar på att testa någon annan olja, typ jojoba eller avokadoolja. Eller ska jag helt enkelt hålla ut ett tag till med mandeloljan? Har ju bara gått ca två veckor och jag antar att det tar ett tag innan huden ställer om sig.

Tipsa gärna om bra rengöring och återfuktande olja! Jag har blandhy, torr men med en del finnar.

Tack på förhand!

Svara
Stina 24 februari, 2014 - 21:38

Om du lyckades hitta en korv med 95% kötthalt i närmaste affär får du vara nöjd tycker jag. Är det vad du kallar dålig mat har du ganska hög ribba för att vara arbetande småbarnsmamma.

Svara
Cecilia Folkesson 25 februari, 2014 - 07:02

Fast även då det var hela 95% kött var resten av innehållet inte hundra. Jag måste lägga min ribba högt för annars faller jag dit och börjar äta skräp igen 🙁

Svara
Ulrika 25 februari, 2014 - 13:05

Åh, den lekplatsen är bara bäst. Passar alla åldrar. Kul med gungorna som gungar mot varandra! Och de fina trädjuren.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More