länghems skatepark

Bästa julklappen till barnen i byn!

av Cecilia Folkesson

Idag var det dags för den årliga tomtepromenaden i vår by. Alla föreningar är med och styr upp en runda på några kilometer kantat med marschaller, tipspromenad, brandbilar, lotterier och annat som hör julen till. En väldigt mysig jultradition!

I våras var jag med och startade en förening som förhoppningsvis ska kunna förgylla byn med en skatepark. En perfekt mötesplats för barn, ungdomar och vuxna. Ett ställe där ALLA har möjlighet att utöva en sport utan krav på medlemsavgifter och speciella träningstider. Man kan komma och gå precis hur man vill.

Såklart är inte alla positiva till idéen. “Det kommer bli högljutt”, “Ni förstör den fina parken” (där ingen ändå är, ska tilläggas) “Det kommer komma hit massa folk utifrån” osv. Men de flesta i byn är positiva till den kommande skateparken och vi fortätter vårt jobb mot dagen då det första spadtaget tas!

Och jag har lovat att damma av min skateboard när parken är på plats. Kommer bli väldigt spännande!

 

Följ gärna vårt projekt på Facebook, klicka här.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 4 december, 2016 - 15:15

Så härligt det låter! Ett mål att gemensamt arbeta för tror jag är jättebra för en byanda. Kram

Svara
Cecilia Folkesson 4 december, 2016 - 23:07

NU hoppas vi att vi ror det iland snabbt! Kram

Svara
Linda 6 december, 2016 - 21:25

Roligt med skatepark, i vår lilla by bygde de en skatepark för 2 årsedan (tror jag), där är alltid jättemycket barn, ungdomar och till och med vuxna. Jättekul för barnen! (Det gnälls så mkt på att barn sitter inne för mycket… skatepark är perfekt)
Där finns tom wi-fi på skateparken så jobbande föräldrar (som vill med sina barn) och även barn ska kunna använda internet..

Svara
Cecilia Folkesson 6 december, 2016 - 23:36

Kul att höra! Perfekt för barnen och härligt häng för oss vuxna också!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More