Att Lchf:a fläsk och bruna bönor

av Cecilia Folkesson

Ibland är vanliga lunch-restauranger bra på att LCHF-anpassa sina luncher. Idag serverades stekt fläsk och bruna bönor. Jag tänkte: jaha, jag får väl ta fläsk och sallad.

Men döm om min förvåning när dom serverade ett low carb-alternativ som tillbehör! Gratäng på grönsaker, ost och ägg. Inte mejerifritt, men ändå ok.

 

20130129-195833.jpg

20130129-195841.jpg

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Malin 29 januari, 2013 - 22:53

Det åts fläsk och bruna bönor här hemma igår kväll. Jag körde fläsk och broccolimos.
Klockrent att det fanns ett alternativt tillbehör även om inte mejerifritt. Okej,men magen har en tendens att bli lite ledsen.

Svara
Putte 30 januari, 2013 - 03:02

Gräddig löksås är ju underbart. Viken bra resturang!
Jag tycker man får hålla skillnad på LCHF och paleolitisk kost.
I LCHF mejerier okej, eller hur?
För egen del mår min mage bättre av mejerier än av grönsaker.
Steker jag fläsk hemma brukar jag sleva i mig stekflottet också. Det mättar så bra.

Svara
Cecilia Folkesson 30 januari, 2013 - 08:02

Skillnaden mellan LCHF och Paleo:
Lchf: Mejerier ok, Frukt inte ok
Paleo: frukt ok, Mejerier inte ok.

Så man kan kalla det mejerifri LCHF eller fruktfri paleo. Mer skillnad än så är det inte.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More