bali canggu coconut

Alla hjärtans dag – Ännu en dags som tydligen ska firas i sockrets tecken…

av Cecilia Folkesson

Efter en hel dag med ett instagramflöde fullt av semlor, är det dags Alla hjärtans dag.

En fin dag egentligen, men kan man inte bara visa att man tycker om varann extra mycket istället för att köpa massa onödiga prylar? Och nu tydligen frossa i hjärtformade bakverk och godis?

När jag tidigare skrivit vad jag tycker om tex semmeldagen anser många att jag borde “slappna av och inte vara så präktig”. Visst, om det var semmeldagen en dag om året (fettisdagen kommer från början från att man åt upp sig innan fastan) hade det varit en sak. Men nu finns sockerfyllda dagar till ALLT. Är det inte semlor, är det kanelbullar, kladdkakor och nutelladagar.

 

Fira med härligt sällskap och bra mat istället!

Här hittar du massa nyttiga och goda recept. Alla fria från gluten och raffinerat socker, och de flesta även från mjölkprodukter. Bjud in en granne som inte har någon att fira med eller laga en godmiddag tillsammans med familjen!

Hur vi kommer fira alla hjärtans dag

Inte alls. Jaghar spenderat de senaste dagarna med att fixa iordning huset för fotning (nej vi har inte lessnat på våra 55 kvm, vi ska hyra ut det i sommar) och imorgon åker vi till Branäs. Och med tanke på att inget packats än och Johan kom på att Otis aldrig åkt skidor och saknade både goggles och sele blir det Alla hjärtans dag med inslag av packning till skidresa och uppackning från allt vi packat ner inför fotningen.

Mer från branäs kommer finnas på folkessonsadventures.se och på Folkessons Adventures på Instagram, följ oss gärna där 🙂

 

Ha en fin alla hjärtans dag!

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Effie 15 februari, 2018 - 07:34

Måste man vara präktig bara för att man inte äter semlor?? Semlor (och tårtor och sånt) är ju egentligen ganska tråkigt, just för att det blivit så vanligt. Jag tröttnade på tårtfirandet på jobbet redan innan jag började med lchf. Kan man inte fira med annat? undrade jag – men ingen har kommit med battre förslag 🙁

Svara
Magdalena 18 februari, 2018 - 14:35

Det vore jättekul med ett inlägg om hur ni bor på så ”liten ” yta, alltså hur möblerar/inreder man för att rymma med allt nödvändigt, och vad för onödigt har ni valt bort? Tack för en inspirerande blogg!!

Svara
Cecilia Folkesson 21 februari, 2018 - 15:38

Hej! Det kommer i instgagram stories imorgon! håll utkik där 🙂

// cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More