äggmuffins

Äggmuffins

av Cecilia Folkesson

Istället för omelett och äggröror:

Äggmuffins
Ägg
Salt
Vatten
Peppar

Fyllning
Ex: spenat, ruccola, tomat, paprika, fetaost, västerbottenost

Vispa ihop ägg, en skvätt vatten, peppar och salt. (Ca 1 ägg per form). Smörj muffinsformarna med kokosfett eller smör. Lägg valfria grönsaker/ost i formarna. Slå på äggröran och grädda i ca 200 grader i ca 10 minuter.

20121122-100209.jpg

 

9 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

9 kommentarer

Annika 22 november, 2012 - 14:31

Åhhh vad gott det såg ut 🙂

Svara
Therése 22 november, 2012 - 16:14

Hej Cecilia!
Kom nyss över det här på lchf-butiken;
http://lchfbutiken.se/304/veganfarskost-eko-50g
Tänkte att du som kör mejerifritt kanske har testat? Jag försöker själv utesluta grädde, CF osv (men tillåter mig själv laga mat med smör och minde mängd ost) och upplever väl att det är sisådär varierande för tillfället.. Detta hade öppnat upp lite dörrar om det är så att detta smakar och funkar bra?!
Ha det gott!
Therése

Svara
Cecilia Folkesson 23 november, 2012 - 11:14

Hej! Har aldrig sett detta tidigare. Men verkar va ett bra substitut

Svara
Anna 23 november, 2012 - 10:05

Testade muffinsen igår kväl 🙂 Tack för ett toppen recept, det blev jätte lyckat och så enkelt. 🙂

Svara
Maria Borgvall 18 februari, 2014 - 22:49

Hur funkar dessa att göra i förväg?

Svara
Nicole 5 februari, 2017 - 20:21

Hej. Jag gjorde dessa ikvöll och blev super nöjd. Fram tills dem sjönk ihop och blev platta. Vad gjorde jag för fel?

Svara
Cecilia Folkesson 5 februari, 2017 - 23:01

Hej! Det är ju som med omelett. Sjunker ihop när de svalnar. Men lika goda för det 🙂
// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More