”kokosnötsskålar”
öppen omelett grönsaker

På Bali åt jag samma omelett varje morgon vi besökte vårt favoritcafé: Open omelet med massa grönsaker. Så gott, och en perfekt frukost. Testa att göra något liknande i helgen då man oftast har lite extra tid. Grönsakerna kan självklart bytas ut mot det man gillar och vad man har hemma.

I original-omeletten var det spenat istället för grönkål som jag använde. Men det blev mist lika gott, om inte godare att göra göra med grönkål!

 

Tips!
När du steker grönsaker, ha i en skvätt äppelcidervinäger.

 

öppen omelett grönsaker

 

Öppen omelett med grönsaker

(1 port)

  • 2-3 ägg
  • Grönkål
  • Zucchini
  • Rödlök
  • Champinjoner
  • Tomater
  • Olja
  • Salt + Peppar

 

Gör så här:
– Vispa ihop äggen med en skvätt vatten, salt och peppar. Stek omeletten på svag värme. Jag gillar mina omeletter genomstekta och brukar lägga ett lock på för att slippa vända.
– Fräs grönsakerna i lite olja och en skvätt vinäger. Jag använder denna äppelcidervinäger [annonslänk] – Toppa omeletten med grönsakerna. Ringla över lite olja och salta och peppra. 

 

Här hittar du alla mina recept

 


Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

 

Total
290
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*