öppen omelett grönsaker

På Bali åt jag samma omelett varje morgon vi besökte vårt favoritcafé: Open omelet med massa grönsaker. Så gott, och en perfekt frukost. Testa att göra något liknande i helgen då man oftast har lite extra tid. Grönsakerna kan självklart bytas ut mot det man gillar och vad man har hemma.

I original-omeletten var det spenat istället för grönkål som jag använde. Men det blev mist lika gott, om inte godare att göra göra med grönkål!

Ett tips när du steker grönsaker, ha i en skvätt äppelcidervinäger.

 

öppen omelett grönsaker

Öppen omelett med grönsaker

(1 person)

2-3 ägg
Grönkål
Zucchini
Rödlök
Champinjoner
Tomater
Olja
Salt + Peppar

– Vispa ihop äggen med en skvätt vatten, salt och peppar. Stek omeletten på svag värme. Jag gillar mina omeletter genomstekta och brukar lägga ett lock på för att slippa vända.
– Fräs grönsakerna i lite olja och en skvätt vinäger. Jag använder denna äppelcidervinäger [annonslänk] – Toppa omeletten med grönsakerna. Ringla över lite olja och salta och peppra. 

 

HÄR HITTAR DU ALLA MINA RECEPT

 

 

FÖLJ MIG GÄRNA:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

 

Total
164
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close