”kokosnötsskålar”
gratis ljudböcker nextory

– I samarbete med Nextory –

 

Nu under sommaren är det dags att passa på att beta av riktigt många bra böcker! Vad passar inte bättre i solstolen, under bilresan och på långpromenaden än en riktigt bra och spännande ljudbok?

Det bästa är att man kan ladda ner dem och lyssna på i offline-läge. Då funkar det äevn i sommarstuga utan täckning och under hela bilsemestern!

 

FÅ EN GRATISMÅNAD HOS NEXTORY!

Lyssna på hur många ljudböcker du vill under 1 månad! Du avslutar när du vill och inga pengar dras under gratisperioden. Klicka här för 1 gratismånad (Erbjudandet gäller nya medlemmar.)

 

tre ljudbÖCKER, tre olika tillfällen

I poolen och på stranden:  Heroine – Mons Kallentoft och Markus Lutteman
Detta är den fjärde boken i serien. Har du inte lyssnat på någon av dessa ännu: GRATTIS! De är superspännande från början till slutet! 

På morgonpromenaden: Omgiven av idioter – Thomas Erikson
Har du inte läst eller lyssnat på denna bok, gör det! Väldigt rolig och underhållande. Stor igenkänningsfaktor i SÅ mycket!

I bilen: Zoomysteriet – Martin Widmark
Dessa böcker om Lasse Majas Detektivbyrå kommer alltid vara en favorit hos barnen. Och Johan Ulvesson läser fantastiskt bra! Kan erkänna att vi vuxna tycker de är rätt så spännande också….  Barnen sitter som ljus i bilen och försöker tillsammans klura ut vem den skyldiga är. Finns massa böcker i samma serie. 

Klicka här för din gratis månad!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*