Favorit i repris – glutenfria fiskpinnar. Barnens absoluta favorit!
Cornflakes-panerad torsk (eller fiskpinnar, som de kallar det) med potatischips och ärtor och gurka. Man kan skippa cornflakes och använda mandelmjöl eller kokos istället, men just cornflakes gör fisken superkrispig. Precis som dom vill ha det. Så vad gör man inte…
Vi köper glutenfri cornflakes här.
Glutenfria fiskpinnar / Corn flakes-panerad torsk
Färska eller tinade torskfiléer
Ägg
Corn flakes
Vitpeppar
Salt
Gör så här: Stavmixa cornflakes. Går även bra att köra i matberedare eller hacka fint med kniv. Blanda med lite vitpeppar och salt. Doppa fisken i ett uppvispat ägg. Vänd sedan i cornflakes-blandningen och stek i smör eller kokosolja.
2 kommentarer
Vi brukar köra/mixa cashew-nötter till mjöl för att sedan blanda med sesamfrön, blir också riktigt god smak samt servera med remouladsås gjort på mycket majonnäs. En av barnens favoriter.
Åh, smart! Tack för tips!