kycklinggryta paleo

Kycklinggryta med kokos & paprika – Paleo

av Cecilia Folkesson

 

Kycklinggryta med kokos och paprika

Några kycklinglårfiléer
1 gul lök
2 klyftor vitlök
0,5-1 dl ajvar relish
1 tetra kokosgrädde
1/2 citron
Salt & peppar

– Hacka löken och strimla kycklingen och stek i kokosolja eller smör tillsammans med pressad vitlök.
– Tillsätt ajvar relish och kokosgrädde.
– Låt puttra en stund och smaka av med salt, peppar och pressad citron.
– Servera avokado och sallad eller någon av dessa tillbehör

Tips! På hyllan med utländsk mat kan man hitta flera olika varianter av ajvar relish som är röra på rostad paprika. Många av dessa innehåller inga konstiga tillsatser.

 

2 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Malin 12 augusti, 2018 - 17:14

Har inte sett någon ajvar utan socker, du får gärna tipsa om märke…?

Svara
Cecilia Folkesson 13 augusti, 2018 - 07:12

Hej Malin,
Vava har 🙂

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More