Ekologiska-natpasar

Barnen tycker dessa pannkakor smakar som “riktiga pannkakor”. Med “riktiga” menar dom med mjöl och mjölk. Det måste ju vara ett väldigt bra betyg kan jag tycka… Dessa pannkakor blir tunna och krispiga och är helt fria från gluten och mjölk.

 

Glutenfria bovetepannkakor

(2 port)

3 ägg
1 mogen banan
1,5 dl bovetemjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
1 dl kokosmjölk
Kokosolja att steka i

Gör så här:
Mixa ihop alla ingredienser med stavmixer. Blir smeten för fast, späd med vatten eller nötmjölk.
Stek i kokosolja på låg värme.

 

3 kommentarer

  1. hej!
    Jag undrar hur mycket det skiljer mellan dina två äldsta pojkar. Jag har en son som är 1.5 år nu och skall ha barn i nov igen. Det kommer alltså skilja två år mellan barnen. Jag undrar hur du upplevde det med att komma i form efter andra graviditeten?

    1. Hej! Det skiljer 1 år och 9 månader mellan dem. Komma i form efter barn två var inga problem. Värre efter trean. Beror mycket på foglossningar och bråck som jag fick. Väldigt individuellt såklart 🙂 Grattis till nya bebisen. Storebror kommer få kul!
      // Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*