bacon i ugnen

Bacon utan matos

av Cecilia Folkesson

Bacon i all ära, men oset… Dagens tips till er som ej testat: bacon i ugn. Hur smidigt som helst och inget os och stänk. Lägg baconet på bakplåtspapper. I ugnen på 200 grader, 8-10 min. Servera med omelett.

 

20121118-162759.jpg

20121118-162805.jpg

Du kanske även gillar detta

9 kommentarer

CaJo82 19 november, 2012 - 11:24

Tack för tipset! Ska absolut testas 🙂

Svara
Malin 19 november, 2012 - 13:31

Smart! Måste jag ju prova! 🙂

Svara
Green coffee 19 november, 2012 - 19:26

hejsan du verkar ha en hel del kunskap om hälsa, följer aktivt din blogg och vill fråga dig vad du tror om denna produkt? bra eller dålig om man vill tappa lite kilon? http://www.greencoffee.nu

Svara
Cecilia Folkesson 19 november, 2012 - 21:22

Jag är generellt anti viktminskningsprodukter. Det kanske är en bra och naturlig produkt (för dåligt påläst), men enligt mig är set viktigaste bra mat och träning.

Svara
Sylvia Edh Larsson 14 juli, 2014 - 21:52

Tack för tipset, med Baconet! Att jag inte har tänkt på det! Perfekt! Måste prova det, och då hinner man göra en omelett under tiden! Tack, för att du delar med dig!

Svara
Cecilia Folkesson 15 juli, 2014 - 11:49

Det måste du testa! Så härligt att slippa allt os 🙂

Svara
Ingrid 25 februari, 2015 - 19:37

Fungerade utmärkt! Tack!

Svara
Eva 29 juni, 2016 - 08:59

Det går bra att lägga ett bakplåtspapper ovanpå baconet. På så vis stänker det inte i ugnen heller 😉

Svara
Cecilia Folkesson 29 juni, 2016 - 22:36

Men så smart!! Tack för tips 🙂
// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More