2 tallrikar lunch

av Cecilia Folkesson

20130220-205503.jpg

4 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Ulrica 20 februari, 2013 - 22:08

Tror jag tar bilen och åker från Hälsingland bara för att äta lunch! Fasiken vad gott det ser ut!

Svara
Cecilia Folkesson 21 februari, 2013 - 22:24

Haha, ring i förväg så tar vi en lunch ihop 😉

Svara
Malin 21 februari, 2013 - 08:23

Jag har följt dig på bloggen under hela hösten. En höst som varit minst sagt komplicerad i mitt liv, helt styrd av ätstörning och träning. Jag har kämpat och haft mina ups and downs. LCHF har hjälpt mig att komma på rätt väg men det krävs mycket arbete med psyket vilket det inte är många som förstår. Hur som helst så ville jag bara säga att jag, varje gång jag besöker din blogg, får en slags “feel good” känsla. Du känns frisk, stark, lycklig och…. Äkta på något vis! En riktig förebild. Så tack:)!

Svara
Cecilia Folkesson 21 februari, 2013 - 22:23

Det var väldigt fint sagt, tack så mycket! Hoppas du får i ordning på din kost och träning 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More