120 vs 60 kg

av Cecilia Folkesson

Om ni sitter i soffan och kollar #mel2012 och käkar chips och godis; Kolla denna kroppsscan och släng skiten.

Spana in tarmar, hjärta, knän och hjärna. Huga

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Lisa 23 februari, 2012 - 08:46

Jag är på väg ner i vikt, tack vare LCHF och träning. Har gått ner 18 kg, sen slutet på September. Skrev vid årsskiftet in mig på gym, och tränar styrka tre gånger i veckan, samt pass på det. Cx, Step, Attack och simning. Jag är taggad och centimetrarna försvinner.

Och nu vet jag, att om jag någon gång tappar gnistan, lusten och orken, så ska jag titta på den bilden. Började på 122,5 kg i slutet på September. Och jag frös till is när jag såg den där gräsliga bilden.

Fy fan. Vilken misshandel man under lån tid utsatt sin kropp för.

Nu är det slut på det!

Tack igen. Ska spara den bilden på datorn.

Svara
ceciliafolkesson 23 februari, 2012 - 08:57

Grymt! bara att kämpa på. det går om man ger sig fan på att det ska gå 🙂

Svara
Ralf Sundberg 30 september, 2013 - 06:34

Mycket informativ bild. Varifrån kommer den? Är det samma person?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More