Vilka tillskott behöver just du?

av Cecilia Folkesson

Detta ska bli spännande! Jag har ätit omega 3 och D-vitamin i flera år. Lite från och till, men aldrig med något längre uppehåll. Fick hem detta test-kitt igår, innehållande självtest för omega 3, omega 6 och d-vitamin. Man tar några stick i fingret, skickar in till laboratoriet, och väntar på svar.

För hur lätt är det att ha koll på hur mycket av näringsämnena man får i sig genom maten och hur stor dos av tillskott man egentligen behöver?

Snart vet jag!

Pure Pharma X3

Vad är PurePharma X3

PurePharma X3 är ett självtestningskit som du kan utföra hemma och sedan skicka in till vårt labb. Det utvärderar dina nivåer av omega-3-fettsyror, omega-6-fettsyror och d-vitamin samt även exponering mot transfetter och kronisk systeminflammation.

Du kommer att få en detaljerad rapport som innehåller personliga rekommendationer för hur du optimerar din kost och livsstil för att förbättra din hälsa och välmående.

Det finns flera anledningar till att vi på PurePharma trodde att X3 var behövd:

Varje människas kropp är unik. Vi tror att varje person har olika behov av kost och tillskott och X3 spelar en viktig roll i att identifiera dessa behov.

Resultaten från X3 är inte bara fokuserade på att definiera individuella doseringsbehov av tillskott, men inkluderar också individuella rekommendationer för hur du skaffar essentiella näringsämnen från mat. Vårt övergripande uppdrag har alltid varit att förbättra hälsan, därför ser vi testkittet X3 som ett naturligt nästa steg för PurePharma.

www.purepharma.com

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Madeleine Camenius 2 september, 2014 - 07:53

Har tänkt länge att jag skulle göra om mitt, var längesen nu. Inte helt oväntat låg jag för högt på Omega-6 sidan då. För mycket nötter och ingen fisk.

Svara
T 3 september, 2014 - 09:46

Men eftersom testet kommer från ett företag som säljer omega 3 och D-vitamin; är inte risken ganska stor att testen kommer visa brist på just dessa då? 😉

Svara
Sabine 4 september, 2014 - 20:31

Låter som ett kanonbra test, synd att det är så dyrt. Men sen samtidigt är det värt pengarna om man får denna viktiga information. Men samtidigt är det viktigt att man lyssnar på kroppen och komma ihåg at kroppen visar symptom om vad som saknas och är i överskott. Men självklart är det inte svart på vit (om man inte är utbildad expert) som med ett test. =) Ser fram emot att höra resultatet.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More