En perfekt paleo-middag

av Cecilia Folkesson

Nötfärsbiffar, sallad med avokado och massa grönsaker och aioli.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

darnia 2 september, 2014 - 22:37

Ser jättegott ut!

Svara
Marina 3 september, 2014 - 12:03

Gör du din egen aioli? Jag följer lorden Cordains bok men recepten känns mer relevanta för USA och deras kött/skaldjur. Är inspirerande att ta del av dina recept som är lättare att följa!

Svara
Th.B 3 september, 2014 - 20:29

Jaha, SÅ jäteffint det ser ut.
Hurra till dig.

Svara
Ida 3 september, 2014 - 23:26

Hej om man äter lpgkolhydratskost kan man unna sig godis ibland då? Inte varje vecka men kanske två gånger i månaden?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More