veckans bästa

Veckans bästa och sämsta (DEN stressen)

av Cecilia Folkesson

Och så kom regnet. Och med regnet kom det härliga känslan i att vi åker till Bali supersnart! Vi bestämde förra sommaren (då jag var hemma med barnen i 10 veckor och vädret var allt annat än härligt) att vi skulle spendera sommarlovet på Bali. Och helt ärligt så ångade jag detta hela maj. För vädret har verkligen varit sådär härligt, precis som man vill att det ska vara på sommaren.

 

Veckans bästa
Igår hade vi bröllopsdag. Jag hade ingen tanke på det. Hade helt glömt! Johan hade planerat picknick i båten i fint väder. Det blev istället picknick med prosecco och tända ljus i vindskydd i duggregn. Väldigt mysigt!

 

Veckan sämsta
Sen hade Johan en sak att berätta. Våra visum (alltså inklusive allas pass) som vi skickat till Indonesiska ambassaden har inte kommit tillbaks. Ganska lugnt pga 5 vardagar kvar, men inte riktigt lika lugnt när ambassaden enligt telefonsvarare har stängt hela veckan pga ramadan. Kul kul! Nu blir det spännande att se om visumen skickats eller ej.

(…och det är inte första gången detta händer)

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More