”kokosnötsskålar”
visum bali

Jamen härligt! Nya passen fixade, visumansökan utskrivna och ifyllda, foton fixade, betalning gjorda och lagda på postlådan. Eller vänta nu. Kuvertet låg visst längst ner i väskan.

Hur mycket man än planerar och hur många man kalendrar man än har, räcker tiden aldrig till och man missar det där extra viktiga. Att planera för lång tid framåt är ingen hit i vår familj. Är det för lång tid tills man måste ta itu med saker skjuter man upp och sen är det kört. Som nu. Biljetter är bokade, hus är hyrt och Sids favoritchaufför är redo.

Förhoppningsvis är det inte kört, men hade vi gjort detta en vecka tidigare hade jag sluppit stress. Men men. Lite extra spänning skadar väl inte. Bali nästa! Eller…

 

Tips! Så bokar du bästa flygbiljetten

4 kommentarer

  1. Hej! Vet inte om du vet detta/har gett godkänt för det – men Isabelle Strömberg har tagit din bild på Jamu (inlägg du skrev i september 2015) och använt i sitt senaste inlägg, utan att nämna att bilden är din.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*