Tillbaks på banan.

av Cecilia Folkesson

Träningen går bra nu. Jag är helt inne i mitt gamla spår: träna så mycket jag hinner. Och jag hann idag också, med Zion i sällskap.

 

20130514-230509.jpg
Dagens pass: lådhopp, idioten och gå med tunga vikter.

 

20130514-230457.jpg
Zion ser bär och nötter som värsta lyxen. Det glädjer mig mycket!

 

20130514-230502.jpg
Och det blev lax till både lunch och middag.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Sofie 15 maj, 2013 - 09:56

Åh hur har jag missat den här bloggen? LCHF och Crossfit – två saker som jag nästan precis börjat med – och förälskat mig i! Jag kommer absolut tillbaka hit 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 15 maj, 2013 - 21:54

Kul att du gillar!!

Svara
Vera 15 maj, 2013 - 16:16

Hej Cecilia! Jag har letat runt på nätet efter någon man kan fråga om Periodisk Fasta och du verkar vara rätt insatt, så tänkte att jag skulle testa. Jag har tränat rätt regelbundet i snart 3 år, har sen dess kört på lågkolydratskost på vardagarna men ändå varit snäll emot mig själv och unnat mig det jag älskar på helgerna. Eftersom att det nu har blivit till en livsstil och känner att jag vill testa på något annat för att gå ner i vikt och slimma till mig, känner inte att “lchf” hjälper mig så mycket längre även om jag är strikt under helgerna. Därför blev jag intresserad av Periodisk Fasta och har testat det nu under ett par dagar. Jag kör på 16/8 från ca 12:00 – 20:00. Jag tränar däremot på förmiddagen vilket betyder att jag tränar under fastefönstret. Har nu märkt att jag är helt slut under träningen, får yrsel och är helt slut efter bara halva passet. Kan det vara så att det bara är nu i början eller finns det något man kan göra för att träningspassen ska bli lättare? Jag upplever att min energi ligger på noll strax innan lunch, och även senare på dagen också och blir lite orolig att det här inte är något för mig vilket vore rätt surt, om du förstår vad jag menar. Hoppas att du kan svara på min fråga 🙂 Kram!

Svara
Cecilia Folkesson 15 maj, 2013 - 21:57

det kan ta några dagar/vecka innan kroppen ställer om sig. bäst är att äta mat efter träningen, ich inte vänta för länge.
men viktigaste är såklart att lyssna på kroppen, periodisk fasta passar inte alla 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More