Thaimat och bröstpump

av Cecilia Folkesson

Idag tog jag och mina foglossningar oss samman och åkte till världens tröttsammaste ställe: Ullared. Att åka dit en regnig semestersöndag efter löning var inte det smartaste. Men vi avklarade besöket på under timman och nu är nästan allt till bebisen fixat!

På väg därifrån stannade vi på en pizzeria i Svenljunga som även serverar thaimat?! Låter ju inte som någon hit, men denna pizzeria har extremt bra thaimat till och med. Och allt görs på beställning, så det är bara att be om utan socker. Kolla det nästa gång ni äter på thairesturang.

 

20140629-195004-71404649.jpg
Supergod soppa på kokosmjölk med grönsaker, kyckling, limeblad, citrongräs och galangal. Utan socker.

 

20140629-195004-71404777.jpg
Och mjölkfabriken kan öppna…

 

 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Jennica 29 juni, 2014 - 21:50

Åh, mums….thaimat är ju så gott! Kul att hitta lite udda ställen!
Kram Jennica

Svara
Cecilia Folkesson 30 juni, 2014 - 10:34

Haha, ja verkligen 😉
Kram

Svara
Josefin 29 juni, 2014 - 22:22

Vill bara ge dig ett tippa thaimat i Borås Thai Silk på kvällen kan du be om vad som helst som tex kryddig kycklingsoppa utan socker salt osv vilken tätt som helst, rekommenderar starkt de är ett tippa

Svara
Josefin 29 juni, 2014 - 22:24

Tippsa och rätt ska de stå där uppe, ge allt ett försök. När de är ala carte inte lunch dock

Svara
Cecilia Folkesson 30 juni, 2014 - 10:34

Åh vilket bra tips, tack 🙂

Svara
malin 2 juli, 2014 - 10:38

Hej

Tack för alla toppentips och din fantastiska inställning till livet. Jag har en fråga. hur ställer du dig till barn- och bebismat. Jag har en bebis på snart 8 månader. Vi har ammat mycket fram tills nu. Hon äter det vi äter. Jag äter mejerifri lchf, min man äter det jag äter men älskar pasta och godis tyvärr. Vi äter ägg från egna höns. Jag har börjat ge bebisen kokosgröt efter ditt recept, men istället för grädde så har jag blandat med bröstmjölk. Hon älskar det. Det jag är osäker på är hur jag ska tänka med näringsinnehåll. Bvc rekomenderar extra fett i all mat så jag har en klick smör på allt. Jag lagar egen mat till henne och fryser in i tärningar. Kommer ni ge välling- och eller gröt? Den välling och gröt som säljs i butik är för industriell och innehåller för mycket av det jag inte vill ge henne. Försöker läsa mig till bra alternativa recept men blir förvirrad. Ska jag ge gluten eller inte. Hur blir det när hon börjar på förskola… kanske kan du skriva ett inlägg om hur du tänker? Jag är själv sjuksköterksa men är kritiskt mot mycket av det livsmedelsverket och vården rekomenderar. Vad i komjölk behöver barn, och om de inte får det vad kan jag ge istället?

Malin

Svara
Cecilia Folkesson 4 juli, 2014 - 09:04

Hej Malin! Det du skriver om är såklart väldigt förvirrande och svårt. Jag tänker själv på det varje dag. Sitter och filar på ett inlägg, så håll utkik så kommer det snart!

Hälsningar Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More