Sjukdomar och merjerifritt

av Cecilia Folkesson

En dag. Så länge höll min nystart av träningen. Sen blev jag sjuk. Eller, första dan var jag sjuk i träningsverk, men efter det kom den värsta halsonten någonsin. På fyra dagar gick jag inte ens utanför dörren. Kul. Och hela familjen har verkat smitta ner varann.

Efter en helg fylld av ost är jag åter tillbaks till mejerifritt. Och ingen är gladare än magen!

 

 

 

 

20130121-160231.jpg
Idag fick det bli jobb tillsammans med en febrig Zion. Fast det gick ingen nöd på honom…

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Evelina 22 januari, 2013 - 10:26

Kan det hänga ihop? Mejerifritt och sjukdom? Vill minnas att de va strax efter du började med det som du fick problem med sjukdomar. Tänkte ifall du kanske får i dig för mycket omega-6? Bara en tanke!

Krya på dig!!!!

Svara
Cecilia Folkesson 22 januari, 2013 - 12:10

hej! Fast jag var frisk i många veckor innan jag blev sjuk igen. Träningsuppehåll pga renovering 🙂 Men att mejerifritt skulle innebära sjukdom tror jag inte 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More