Sheasmör – räddningen för höst-torr hud

av Cecilia Folkesson

Detta vildplockade, ekologiska och rättvisemärkta sheasmör är helt naturligt och fritt från kemisk bearbetning. Och det gör underverk för torr hud! Sheasmöret är antioxidant och anti-inflammatoriskt och fullt av vitamin A, E & F. Smältpunkten är ca 35-40 grader vilket gör att det smälter perfekt när man smörjer in sig. Smöret ger även ett naturligt skydd mot skadligt UV-ljus.

Om man jämför detta sheasmör med konventionella bodybutters innehåller detta 1 ingrediens istället för en lista så lång att du hunnit tröttna läsa efter halva listan.

Jag brukar få väldigt torr hud på mina vader. Nästan som ödleskinn. Alltså extremt torrt. Har testad de flesta oljor, men huden blir torr lika snabbt. Sheasmöret är extremt fett och hjälper verkligen torr och narig hud. Med tanke på att det är såpass fett, är det bäst att smörja in sig på kvällen innan man går och lägger sig. Då är huden perfekt på morgonen när man vaknar.

 

akamuti shea butter

Inga mer ödleben! Nu är det fritt fram att gå i kjol utan att ha ett första hjälpen-kit i form av en flaska olja eller kräm i väskan.

Finns här

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More