lchf tallrik cafe viskan borås

Såhär håller man sig mätt. Länge.

av Cecilia Folkesson

Första utelunchen för i år. Fick sällskap av två dagislediga killar också. Bara solglasögon som fattas!

20130328-194256.jpg


Den bästa av luncher. Håller mig mätt hur länge som helst på detta. Äter inte igen förrän efter runt åtta timmar. Hade jag lagt till lite pasta hade jag blivit “hungrig” efter 4 timmar, högst. Fast då är det ju såklart inte riktig hunger, utan blodsockerfall.

Denna tallrik innehåller:
Kyckling, bacon, avocado, oliver, majonäs, olivolja, och grönsaker.

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Louise / KFMNPAH 28 mars, 2013 - 22:07

Godaste 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 29 mars, 2013 - 12:22

Verkligen!

Svara
Jessica B 29 mars, 2013 - 07:24

Härligt! Vill du tala om var du köpt de skorna? Har letat runt men inte hittat de perfekta, men dina var ju jättefina!

Svara
Cecilia Folkesson 29 mars, 2013 - 12:22

Dessa är från dr martens. De skönaste skor jag haft!

Svara
Susanne 10 augusti, 2013 - 07:53

Hej! Jag är Gastricbypas opererad sen snart 4 år tillbaks. Känner nu att jag börja äta lite större portioner, vilket gör mig rädd för att gå upp i vikt . Har just nu problemet att jag inte känner mig riktigt mätt. Det du visat här på bilden verkar ju väldigt gott. Är det någon sorts spett du gjort av baconet? Har du några tips för oss som är gastricbypas opererade? Tack för en toppen bra blogg. Hälsningar Susanne
Ps har haft bröstcancer för några års sedan. Äter fortfarande medicin för det. Medicinen går inte ihop med naturmedel mm
Fytoöstrogener och deodoranter med aluminium skall jag passa mig för säger min onkolog! Har du några tips el information om detta?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More