Quinoafrallor

Quinoafrallor – Glutenfria

av Cecilia Folkesson

 

Quinoafrallor – Glutenfria

Om du har kokt quinoa över, testa dessa glutenfria quinoafrallor. De är glutenfria, veganska och nötfria – så passar de flesta!

 

Quinoafrallor

 

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 °C.
  2. Blanda torra ingredienser
  3. Koka vattnet och blanda i kokosoljan, rör ner tillsammans med lönnsirap.
  4. Blanda noga och låt vila ca 30 min.
  5. Forma 12 frallor, pudra över lite teffmjöl och grädda i ca 40 min.
  6. Låt svalna på galler.

Dessa är absolut goda färska, men får du några över – förvara i kylskåp eller frys in. Värm gärna upp innan servering.

 

 

Fler recept på glutenfritt bröd

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More