Personbästa i simhallen!

av Cecilia Folkesson

Då var det omöjliga gjort: slå sitt personbästa i ett mindre atletiskt tillstånd. 850 meters bröstsim på 30 minuter istället för 700 meter (2 veckor tidigare). Här ska tilläggas att jag inte simmat längder sen i mellanstadiet. Zion har simskola varje söndag, så perfekt tillfälle att träna. Nu är till och med ett klippkort införskaffat så no excuses.

Sen att bli omsimmad av pensionärer… Men men. Jag skyller det på usel teknik.

Ni som simmar: är det  värt att lära sig crawla i detta tillstånd? Känner att jag kommer simma mina 1000 meter på under 30 min vilken vecka som helst, och då måste jag ha något nytt mål. Som att crawla 100 meter.

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Ulf Zachrisson 10 mars, 2014 - 08:48

Simklubben Elfsborg har mycket populära crawlkurser för vuxna på Borås simarena.
Gå in på: skelfsborg.com

Svara
Cecilia Folkesson 10 mars, 2014 - 08:50

Perfekt! Där jag simmar 🙂

Svara
jånna 10 mars, 2014 - 12:01

jag crawlar.. åh ja kan säga så här, lär dig as kul, men jag lovar dig att du kommer vara dööd efter 50 m crawl.. det kan vara en piss i havet att springa milen på 45 i minuter men 100crawl är du död ( i början) det är mycket mycket teknik träning ! prova det är så roligt !

Svara
living by Miriam 10 mars, 2014 - 15:50

Heja! Klart att det inte är för sent att lära sig crawl. Mycket man kan lära i rygg och bröstsim också, trimma tekniken så ska du se att du simmar om pensionärerna 😉 Har tyvärr inga tips på lärare. Men du kan få gratis privat lektion av mig om du vill 😉 /gammal simmare

Svara
Cecilia Folkesson 10 mars, 2014 - 22:30

Åh! Det hade jag inte tackat nej till! Jag måste ju fixa att varva pensionärerna 😉

Svara
LottaJ 10 mars, 2014 - 16:19

Klart du ska lära dig crawla! Det är mycket skonsammare för bäckenet också, och har du en gång lärt dig, så kan du ju sedan (jag tänker på efter ditt t “tillstånd”).
Annars kan du ju gå över till ryggsim?
Lycka till!

Svara
Elin Lilja 11 mars, 2014 - 00:25

Det är värt det!!
Du kommer lära dig det hur lätt som helst. Kan jag, som aldrig ens fick gå ut till stora bassängen i skolan!?
Jonas lärde mig, han hjälper dig gärna!!
Finaste magen btw!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More