Persiljesallad

av Cecilia Folkesson

På vår Willys finns det gigantiska buntar med storbladig persilja. Jag kan lätt äta upp en bunt på en helg. Ensam. SÅ GOTT!

I vanlig fall brukar jag ha i gurka och tomat, men idag blev det bara rödlök, citron, olivolja, salt och peppar.

Serverades med färsk kokosmjölspanerad torsk och aioli.

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Irene 28 september, 2013 - 21:43

På netto har vi oxå.. Jag kör hela bunten imatberedaren o fryser in.. Blandar med hackad vitlök till allt!,

Svara
Cecilia Folkesson 30 september, 2013 - 18:56

Smart! Tack för tipset 🙂

Svara
Maja 28 september, 2013 - 22:08

ALLTSÅ. fy.fan.vad.gott.
Fick extremsug efter färsk torsk nu, det får det bli imorgon, söndagmiddag deluxe mitt i tentaplugget. Är visserligen student med lite tajt budget, men maten är prio ett för mig haha!

Svara
Cecilia Folkesson 30 september, 2013 - 18:55

Det gör du rätt i! 😉

Svara
Cecilia 29 september, 2013 - 14:16

Har precis hittat till din blogg, gillar den! Skulle testa att göra kokosgröt enligt ditt recept, men har misslyckats totalt 2ggr. Blir som en smet…? Någon aning om vad jag gr för fel?

Svara
Cecilia Folkesson 30 september, 2013 - 18:55

Testa att värma den lite längre. Ju längre detso torrare blir den.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More