416
På vår Willys finns det gigantiska buntar med storbladig persilja. Jag kan lätt äta upp en bunt på en helg. Ensam. SÅ GOTT!
I vanlig fall brukar jag ha i gurka och tomat, men idag blev det bara rödlök, citron, olivolja, salt och peppar.
Serverades med färsk kokosmjölspanerad torsk och aioli.
6 kommentarer
På netto har vi oxå.. Jag kör hela bunten imatberedaren o fryser in.. Blandar med hackad vitlök till allt!,
Smart! Tack för tipset 🙂
ALLTSÅ. fy.fan.vad.gott.
Fick extremsug efter färsk torsk nu, det får det bli imorgon, söndagmiddag deluxe mitt i tentaplugget. Är visserligen student med lite tajt budget, men maten är prio ett för mig haha!
Det gör du rätt i! 😉
Har precis hittat till din blogg, gillar den! Skulle testa att göra kokosgröt enligt ditt recept, men har misslyckats totalt 2ggr. Blir som en smet…? Någon aning om vad jag gr för fel?
Testa att värma den lite längre. Ju längre detso torrare blir den.