Periodisk fasta

Periodiska fastan går som smort

av Cecilia Folkesson

Nu var mina första timmar fastande klara. 16 timmar sharp. Var på allvar skitnervös igår för att må dåligt på grund av utebliven frukost. Har jag mått dåligt? Nej! Inget alls. Mest lite ovant att gå upp på morgonen utan att trycka i sig 3-4 ägg. En kopp svart kaffe eller två har det blivit.

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Ellinor 24 maj, 2012 - 00:42

Hej hej tack för en bra blogg….. Jag har då inte fött några barn men lyckats gå upp i vikt pga för mkt stress antgligen:-/ började med LCHF i januari då jag hade gått upp ca 10 kg på mindre än 3 månader 🙁 tycker det går bra är nöjd och glad på dagarn men jag går inte ner i vikt:-( tränar 3-5 dagar i veckan känner mig mer gravid än vältränad så funderar på periodisk fasta va tror du kan det funka hade ju tänkt mig va i form till bikinisäsongen men icke 🙁
Ellinor

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More