webshop cecilia folkesson

NYHET! Nu är nya webbshoppen lanserad

av Cecilia Folkesson

Idag har jag äntligen lanserat nya webbshoppen!

Här hittar du bambusugrör till smoothien, träskålar att servera snacks och sallader i, fantastiska kokosskålar gjorda från hela kokosnötter och en hel del annat. Allt handgjort på Bali.

Hoppas du hittar något du gillar 🙂

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

malin 8 juni, 2016 - 14:15

Väldigt inspirerande blogg har du! Jag försöker själv äta hälsosamt men disciplinen är inte alltid den bästa men för tillfället har jag varit utan socker sen 1/4 och det känns så bra! Nu har jag inget sockersug heller, nu ska jag bara försöka få bort all gluten ur kosten också, min fundering är vad ger du dina barn istället för “glutenprodukter”? jag har en son på 1 år och jag försöker att inte ge han gluten, han älskar sötpotatis så det blir mycket sådant samt palsternacka, vanligt potatis, jordärtskocka m.m. men jag känner att fantasin tryter lite..

Svara
Cecilia Folkesson 8 juni, 2016 - 16:07

Hej Malin!
Bra jobbat med sockret. Får du bort gluten ur kosten brukar det gå ännu lättare 🙂
Två av mina barn äter gluten, men hemma brukar vi undvika det. Vi äter rostade grönsaker, ris ibland och endel glutenfri pasta. Finns massa goda bönpasta nu.

Lycka till!

Svara
malin 10 juni, 2016 - 13:21

Tack så mycket för ditt svar! Ja jag kan tänka mig det, mår alltid mycket bättre när jag minskar/tar bort gluten. Ja det har du rätt i, jag har hunnit pröva kikärtspasta vilket var gott, kanske ska se om lillkillen också gillar det 🙂 Ha en bra dag!

Svara
Cecilia Folkesson 10 juni, 2016 - 19:55

Testa det gröna linspastan också. den har ofta trevligare konsistens 🙂
Ha en härlig helg,
Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More