Ny utmaning!

av Cecilia Folkesson

Efter att “Projekt 60 dagar” var över behövde jag något nytt att utmana mig själv i. Det blev stå på händer. Förhoppningen är att klara av att stå ett tag utan vägg, och förhoppningsvis klara av att göra några hand stand push ups framöver…

Men nu kör jag enbart på tid, och det är jobbigt nog. Började med under minuten och nu efter några veckor är jag snart uppe i 1:30 min. Så det tar sig. I början kan man behöva hjälp att komma upp. (Om man som jag inte stått på händer sen i mellanstadiet)

Har du istagaram och är sugen på att vara med?
@ceciliafolkesson #handstandtime och #handstand.
Testa, ta bild och lägg upp tillsammans med tid, så kan vi följa varann!

Nu kör vi!

 

 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Verris 11 juli, 2012 - 18:35

Har du några bra förslag på hur man lättast ta sig upp! Jag behöver lite tips och idéer på hur jag ska lyckas med detta!

Svara
ceciliafolkesson 11 juli, 2012 - 20:51

stå med händerna i marken nära väggen (fötterna i backen också) och försök sparka dig upp. Annars är det bra att ha hjälp av nån som lyfter upp benen. Sen är det bara att spänna armar och axlar och köra 😉

Svara
Jennifer - Cheese for Life 12 juli, 2012 - 09:57

Annars kan du kora handstaende med magen mot vaggen (at andra hallet), satt ner handerna pa golvet med rumpan mot vaggen och klattra upp med fotterna, men se till satt du gar in med handerna sa att du star sa nara vaggen som mojligt!

Svara
Jessika 12 juli, 2012 - 09:37

men om man iinte har instagram kan man inte vara med?

Svara
Carolina 12 juli, 2012 - 11:05

Hej! Hittade till din blogg idag.Gillar den skarpt! Väldigt inspirerande om träningstips. Bor också utanför Borås. Kommer kika in här ofta.
Ha en toppen dag! / Carolina

Svara
Terese 12 juli, 2012 - 12:35

Jag är med. Undrar bara om endast hälarna ska nudda väggen, eller om man får luta hela kroppen?

Svara
Isabelle 12 juli, 2012 - 13:26

Antar din utmaning! Fast jag får erkänna att jag redan har tjuvstartat & gjort det varje dag (typ) sen några veckor och idag tog jag 2 min, så gött! Kunde inte fota idag men lovar att bild kommer på instagram snarast!
Keep up the good blogging ;)..!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More