bodystore naturlig hudvård

Naturlig hudvård – mina favoriter

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Bodystore –

 

Jag får ofta frågan vad jag användare för hud– och hårvårdsprodukter. Jag satsar på produkter som är så naturliga som möjligt. Vilka jag använder varierar, men just nu är dessa mina favoriter:

 

Naturlig hudvård – Mina Favoriter

Loelle Black soap

En naturlig och ekologisk blandning av ekologisk olivolja, krossade oliver och eukalyptus. Rengör och exfolierar huden, återfuktar och förbättrar hudens blodcirkulation. Passar även känslig hud.

Finns här

 

Rhassoul Clay

Mild lera som verkar rengörande för huden och glansgivande för håret – en bra produkt till flera användningsområden!

Blanda lite lera med lite vatten. Använd som ansiktsmask eller som inpackning för håret. Drar ur orenheter i huden och gör håret mjukt och lätt att borsta.

Finns här

 

Santé Balance Shampoo

Ekologiskt schampo med kaolin-lera. Ger volym till fett hår. En favorit jag använt länge!

Finns här

 

ECO Modern Essentials Vitamin C Serum

Effektivt serum, rikt på C-vitamin som hjälper till att reducera åldrandeprocessen genom att öka hudens elasticitet, fasthet och lyster. Använd 2-4 droppar efter du rengjort ansiktet.

Finns här

 

Splat Biomed Charcoal tandkräm

Flourfri tandkräm med tre typer av kol för en mild tandblekning samtidigt som den stärker tänderna. Hjälper till att ta bort plack och missfärgningar utan att skada emaljen.

Finns här

 

Lavilin Deodorant

Denna deodorant som är fri från aluminium innehåller en formula med goda bakterier som motverkar illaluktande bakterier. Ibland kan det vara svårt att hitta aluminiumfria deodoranter som verkligen funkar – denna gör det!

Finns här

 

Dr Hauschka Tinted Day Cream

En tonad, lätt täckande dagcreme ger både vård och toning åt huden. Jag brukar använda denna istället för foundation, då den inte täcker lika mycket och håller huden återfuktad hela dagen.

Finns här

 

Rosenserien Jojoba Oil, 100 ml

Olja med 100% jojobaolja. Fungera bra både till ansikte och kropp och att ta bort smink med! Oljan tas lätt upp av huden och gör huden återfuktad och mjuk. Helt doftfri.

Finns här

 

Weleda Citrus Creamy Body Wash

En naturlig body wash med hudvänligt pH-värde. Rik på essentiella fettsyror som bevarar hudens fuktbalans. Fri från syntetiska doft-, färg- och konserveringsmedel.

Finns här

 

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More