veckoplanering

När Sid 6 år, tar över veckoplaneringen

av Cecilia Folkesson

Sid 6 år har tagit efter mitt analoga planerande. Hittade denna lappen hemma. Så gulligt! Han har precis lärt sig skriva själv och idag läste han ut sin första bok med versaler. Han var så mallig!

Jag använder fortfarande analog kalender, något som alla har synpunkter på såklart… När jag får bokningar via telefonen skriver jag alltid in dem i min kalendern istället. Jag glömmer av direkt om jag inte skriver förhand. Och då blir man även påmind så fort man öppnar kalender.

 

Sid har planerat sin vecka och den ser ut såhär:

Måndag: Basket
Tisdag: Skogen
Onsdag: Skidträning
Torsdag: Temadag
Fredag: Ingen aning vad han tänkt göra på fredag… Någon som kan tyda? UPPDATERING: Spinat, alltså spenat. Vad nu det betyder…
Lördag: Leos Lekland med Carl och Johan (tydligen)
Söndag: 1:a advent (Och vi äger ingen adventsljusstake. Får inte glömma fixa innan söndag.)

 

Min resterande vecka ser ut såhär:
På torsdag åker jag upp till Stockholm för att besöka mässan Allt För Hälsan. Ska bli riktigt kul! Massa hälsa samlat på ett och samma ställe. Första året jag besöker. Någon som varit där innan eller som ska dit till helgen?

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 23 november, 2016 - 15:20

Så fint 🙂 Det är inte så att han ska bli lite extra stark på fredag (spenat – Karl-Alfred) Jag skriver allt i min telefon numera, fixar inte att ha saker på olika platser. Har till och med en app där jag skriver min att-göra-lista, toppen ist för alla dessa post-it lappar jag hade överallt och absolut ingenstans tidigare.

Svara
Cecilia Folkesson 23 november, 2016 - 22:05

Haha, jag tror det är vad det handlar om. Om han inte har stenkoll på veckomenyn i skolan 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More