Mejerifria veckorna är i full gång. Men när äggen är slut? Vad gör man? Osten ligger där. Grädden och den ryska yoghurten står mitt framför mig i kylskåpet. Mejerier gör livet lätt. Men är det det optimala? Gjorde mejerierna att min mage svullnade upp likt en gravid, eller var det stressens fel?
Ingen aning. Jag tog en burk makrill och en kopp kaffe med kokosfett.
7 kommentarer
Jag körde på samma. Fast med ägg idag!
Hatar btw när äggen är slut. //Kan.inte.leva.utan.ägg =P
Haha, slut på ägg=panik!
Ungefär som när det är “slut från leverantören” på grädde på ICA dagarna före Jul 🙂 ….också panik!
Jag tror att det är mejerierna. Min mage slutar funka om jag äter för mycket mejerier. Lite i matlagningen går bra,annars undviker jag dem. Stående frukost är bullet coffe.
Säker det som är boven 😉
Ska testa det imorgon. Tack!
Agh, och jag som blev så mkt bättre när jag skar ner på gluten (äter nu kanske bara en skiva bröd om dagen, totalt o-LCHF 🙂 men vad gör man utan kesella och keso undrar jag?
Fast om du har dragit ner på gluten och redan mår bättre av det då är det ju lugnt 😉