Dagens LCHF-lunch!

av Cecilia Folkesson

Dagens lunch på Cafe Viskan: Kyckling, bacon, avokado, oliver, olivolja och majonäs. Mejerierna lyser med sin frånvaro!

Du kanske även gillar detta

11 kommentarer

Lina 24 oktober, 2012 - 14:04

Jättebra att du lägger ut tips på mejerifri LCHF. Fick precis besked från min läkare att prova en månad utan mejerier, efter att testerna kom tillbaka negativa på celiaki och crohns. Nu behöver jag inspiration och motivation till att ta tag i det. Tack!

Svara
Cecilia Folkesson 24 oktober, 2012 - 20:20

Ska försöka få till lite bra recept, håll utkik 🙂

Svara
Mina träningstajts 24 oktober, 2012 - 14:36

Dör vad gott det ser ut. Mmm!

Svara
Cecilia Folkesson 24 oktober, 2012 - 20:19

Bästa lunchen! 🙂

Svara
Mikaela 24 oktober, 2012 - 17:32

Hej! Jag uppskattar också att du lägger ut recept utan mejeriprodukter då jag upptäckt att jag mår bättre utan mjölkprodukter och gluten. Det är svårt att hitta LCHF utan mejerier och ibland tryter ideérna. Tusen tack! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 24 oktober, 2012 - 20:10

Hej! Ska försöka få till lite bra recept. Det kommer 🙂

Svara
My 24 oktober, 2012 - 18:19

Hej!
Funderar på anledningen till 4-mejerifria veckor? 🙂 Vad “ska det vara bra för”? (oj vad det klinga negativt :/ ) men intressant att veta varför.

Ha det fint!

Svara
Cecilia Folkesson 24 oktober, 2012 - 20:09

Haha 😉
Jag brukar variera mig. Personligen mår jag bättre utan för mycket mejerier. Smör, hårdost och grädde är ok, men jag har svårt att hålla mig ifrån rysk yoghurt och det har det blivit lite för mkt av på senaste. Så nu kör jag 4 veckor helt utan. Kul att se vad det gör med kroppen också. Har lite före-bilder, återkommer med dem 😉

Svara
Kristin Persson 24 oktober, 2012 - 18:43

Suck skulle behöva dig här nu! Har tappat de mesta i kosten coh träningen:( Har en stress inom mig angående våran dotter som har haft två hjärnblödningar. Vilket dock gått bra! Hon är som en helt vanlig 12 åring. Men är ej friskförklarad ännu. Men läkarna tror hon kommer bli det, men det tar ju sådan tid. 3 år sedan det hände!
Men har nu kommit in i någon kris, typ. Vad håller jag på med?? Träna jaga kolhydrater! Va fan ta en macka om jag känner för det…. Vad är viktigt i livet??
Självklart är det ju viktigt att även jag ska må bra, att orka!
Ja en livskris heter det nog! Suck. Inspirationen är väck!!
Hoppas hitta den snart igen.
Kram Kristin

Svara
Cecilia Folkesson 24 oktober, 2012 - 20:13

Tråkigt att höra. Hoppas verkligen allt går bra. Självklart är detta en tid att fokusera på annat än mat och träning. Men motivationen kommer komma tillbaks 🙂
Ta hand om er! Kram

Svara
Anna 1 november, 2012 - 16:42

Hej, vilken fin blogg du har 🙂 Jag är lite nyfiken på din lchf-lunch på viskan. Beställer du det eller finns det på menyn? Trevlig kväll 🙂 Anna

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More