Motivationen är på topp!

av Cecilia Folkesson

Det känns helt otroligt att vara så här träningsmotiverad! Jag har gått från att hitta 1000 ursäkter för att INTE träna till att hitta lika många för att hinna träna. Jag älskar verkligen mitt träningsschema! Låter antagligen jättelöjligt, men det är sant.

En av dagens utmaningar; front squats utan händer. Trodde jag skulle klara 20 kilo. Klarade 35. Inte perfekt utfört, och jag är inte världens starkaste. Men jag är motiverad att fortsätta. Och det är den bästa känslan!

(Antaglien inte en lika härlig känsla som att klara pull ups, men men…)

 

20130611-223215.jpg

Att detta ens får kallas uppvärmning…

 

20130611-223207.jpg

Middag: mejerifri omelett på tre ägg. Med tomat, basilika, paprika, peppar och Himalaya salt. Stekt i massa kokosolja. Perfekt!

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Ellen 12 juni, 2013 - 08:17

Härligt att du fått tillbaka motivationen! Själv har jag en liten svacka.. Skyller på ont i höften, ont i ryggen när jag springer (blir svårt att andas med det onda), för varmt på gymmet OCH ute osv osv osv. Jobbigt alltså, haha!

Svara
Cecilia Folkesson 12 juni, 2013 - 09:41

Haha 🙂
Men det kommer säkert tillbaks

Svara
Tove 12 juni, 2013 - 09:58

Åh så härligt när man är så motiverad!! Jag var där för ett tag sen men sen drabbades jag av en seg förkylning och så länge jag känner mig knasig i halsen vill jag inte träna. Plus att jag har ett litet bröllopsprojekt som tar rätt mycket tid nu 😉

Men alltså front squats tycker jag är grymt svåra (med händer!), jag kommer liksom inte ner så långt? Har du några tekniktips?

Svara
Cecilia Folkesson 12 juni, 2013 - 23:02

Kör vidare i höst och fokusera på bröllop nu istället 🙂
Tips: öva att sitta i squatposition framför teven tex. Det handlar om att öka rörligheten.

Lycka till med bröllopsbestyren 🙂

Svara
Lisa 12 juni, 2013 - 13:41

Jag tycker det ser grymt bra ut i alla fall! 🙂

Får dessutom lite perspektiv, mina träningspass brukar se ut som din uppvärmning…

Svara
Cecilia Folkesson 12 juni, 2013 - 23:01

Åh, tackar!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More