Mer motivation – Musik!!

av Cecilia Folkesson

Med många nya läsare har jag nu uppdaterat de gamla spotifylistorna. Klicka på bilden för att komma till låtlistorna.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Linda 30 juni, 2012 - 22:08

Hej! Jag löser din blogg sen några veckor tillbaka, tittar in för en kommentar och fråga. Först vill jag säga att du inspirerar mig mycket med din mat och inställning! Sen har jag en fråga som rör Borås, jag ska besöka staden i nästa vecka och undrar om Cafe Viskan har öppet då, det verkar vara ett kanonställe med god lchf utbud?
Tack för musiktipsen, ska kika in på listan! varma hälsningar Linda

Svara
ceciliafolkesson 1 juli, 2012 - 21:00

Vad roligt! Tackar! Tycker absolut du ska besöka Café Viskan. Deras LCHF.tallrig är kanon. Byt gärna ut majonäsen mot ceasardressing, då blir det perfekt;)
/ Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More