superfood supersnacks weleda perfect natural

Veckans nya favoriter!

av Cecilia Folkesson

[Innehåller annonslänkar]

 

Jag är dålig på att tipsa om mina favoriter. Jag får mycket frågor gällande hudvård och vart jag hittar inspiration. Jag använder i stort sett bara ekologisk och naturlig hudvård och smink. Min hy har blivit så mycket bättre efter att jag slängde ut allt med mineraloljor och annat skräp.

När det kommer till mat bläddrar jag hellre i böcker än att scrolla på nätet. Detta hör väl antagligen ihop med mitt analoga beteende i form av kalendrar och anteckningsblock… Har försökt med massa olika digitala kalendrar och planeringsverktyg, men hittar aldrig något som slår det analoga!

 

Dessa är min favoriter just nu:

superfood boost bokSuperfood boost
Snabba mellanmål som gör det lätt att leva nyttigare. Inget vitt socker, inga mjölkprodukter och inget gluten. Denna bok lär dig vilka råvaror du ska välja för ge kroppen en extra boost. Recepten är baserade på raw food-ingredienser som du hittar i vanliga mataffärer.

Superfood boost finns här

 

perfect & natural foundationPerfect & Natural Foundation
100% naturlig flytande foundation med SPF 15. Helt fri från parabener, silikoner och mineraloljor. Återfuktar, jämnar ut och ger ansiktet en matt finish.

Perfect & Natural Foundation finns här

 

supersnacks bok
Supersnacks – och ännu fler smarta sötsaker
I denna bok hittar du både små matiga snacks och nyttiga mellanmål, godis och bakverk. Alla recept är fria från mjölkprodukter, vetemjöl och tillsatt socker.

Supersnacks finns här

 

weleda-pomegranateWeleda Pomegranate
Anti-ageing firmin day cream med massa antioxidaner som förbättrar hudens elasticitet. Alla Weledas produkter är ekologiska med 100% naturligt innehåll, 0% syntetiskt.

Weleda Pomegranate firming day cream finns här

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Maria Kahn 11 april, 2017 - 13:09

Länken till super snacks funkar inte. Den går till superfood boost. Vem är författaren?

Svara
Sophie 12 april, 2017 - 19:40

Har du något tips på någon mascara?:)

Svara
Cecilia Folkesson 21 april, 2017 - 09:47

Jag gillar Unes mascara 🙂

Svara
Christian 14 september, 2017 - 11:26

Jag älskar min Google kalender, i den kan jag importera scheman och bjuda in personer till möten i kalendern m.m

Svara
Cecilia Folkesson 18 september, 2017 - 09:43

Väldigt smart också!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More